Onze locaties

Bij Barista Studio hebben we twee locaties: één in Amsterdam en één in Rotterdam. Beide locaties zijn volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur om onze trainingen optimaal te kunnen verzorgen. Daarnaast kunnen we ook op elke gewenste locatie trainingen verzorgen, mits er koffieapparatuur beschikbaar is.

Amsterdam

Schiedam

StudioBarista_CoffeeCocktails_Pattern

Locatie Schiedam

Locatie Schiedam is waar het allemaal begon. We zijn daar zeer goed uitgerust met de juiste apparatuur en er heerst een gezellige, huiselijke sfeer. We zijn trots dat we deze studio zo mooi hebben weten te maken tot een fijne plek om je thuis te voelen! Daarnaast kunnen we groepen van maximaal 10 personen ontvangen.

Locatie Schiedam Willem Brouwerstraat 2 | 3114 NW Schiedam

Locatie Amsterdam

Op deze locatie, in het hart van de Rivierenbuurt, zijn we verheugd met de toevoeging van onze studio in Amsterdam. Naast het feit dat we hier groepen tot maximaal 10 personen kunnen ontvangen en alle benodigde apparatuur aanwezig is, hebben we ook een platenhoek waar je plaatjes kunt draaien voor een unieke en gezellige sfeer. Meld je nu aan voor een workshop en ervaar het zelf!

Locatie Amsterdam Rijnstraat 165 | 1079 HD Amsterdam

Contact

Wil je een combinatie van trainingen bij Studio Barista volgen of heb je speciale wensen?

Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag!

Locatie Schiedam
Willem Brouwerstraat 2 | 3114 NW Schiedam

Locatie Amsterdam
Rijnstraat 165 | 1079 HD Amsterdam