Whether you’re involved in coffee production, green coffee importing, or coffee roasting, our membership program offers tailored benefits to suit your organization’s needs.
Of je nu betrokken bent bij koffieproductie, groene koffie-import of koffiebranden, ons lidmaatschapsprogramma biedt op maat gemaakte voordelen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.
Deel je updates in de communitysectie van onze maandelijkse nieuwsbrief.
Wekelijkse gezamenlijke prijslijst en voorraadupdates naar een mailinglijst van EU-branders (maximaal 10 individuele partijen).
Opslag en distributie van groene koffiemonsters, met een voorraadcapaciteit van maximaal 6 x 1 kg (kosten voor branden, verpakken en verzending niet inbegrepen).
Presenteer maximaal 2 koffies tijdens een maandelijkse gezamenlijke cupping-sessie in het lab in Rotterdam of een andere EU-locatie.
Fysieke en sensorische analyse voor 1 individuele partij (350g), met 50% korting bij 2 of meer partijen.
50% korting op adviesdiensten.
Deel je updates in de communitysectie van onze maandelijkse nieuwsbrief.
Maandelijks niet-opbouwbare huur van een halve dag (4 uur) voor cuppings en monsterbranden. Apparatuur is beschikbaar; service niet inbegrepen.
Fysieke en sensorische analyse voor 1 (één) partij, met 30% korting bij 2 of meer partijen.
30% korting op adviesdiensten.
Koffie we drinken het dagelijks, variërend van 1 bak tot misschien 5 of meer bakken. Naast je werk of naast je gebakje, koffie kan altijd en overal. Maar wat is koffie nou eigenlijk en heb je behoefte om hier meer over te leren. Dan is deze cursus een goede aanvulling, het neemt je op reis door de wereld van koffie en verteld iets over de geschiedenis van koffie. Je leert alles over smaak en beleving. Koffie zal na deze cursus een heel andere betekenis voor je worden.
Naast onze gecertificeerde trainingen verzorgen we ook op locaties trainingen. Daarbij verfijnen we de technieken van de Barista vaardigheden en lopen we diverse trajecten door zoals workflow en hygiëne.
Meer uit je omzet halen met dranken, hebben we een leuk en interessant training over Mixologie. We laten je zien hoe je in een handomdraai een goeie cocktail kan maken, of het verbeteren van recepten.